barra decorativa tricolor

WebMail

Soci de Clarkson Hyde Asesores Financieros, a més de professor i director del Departament de Direcció Financera i titular de la càtedra Fuel Freedom d’Energia i Desenvolupament Social de l’IESE.

Any d’incorporació: 1998

És professor visitant de múltiples escoles de negocis arreu del món. Les seves principals àrees d’interès són el finançament global, la gestió del risc, la banca i les relacions banca-empresa, la valoració d’empreses i les finances corporatives.

Ha treballat en molts projectes de consultoria per a empreses espanyoles i estrangeres. La seva investigació se centra en aquests moments en les finances internacionals, la gestió del risc i el finançament empresarial. Durant set anys va treballar en diverses funcions financeres i comptables en empreses multinacionals als Estats Units, l’Orient Mitjà i Europa.

És autor i coautor de diversos llibres, entre els quals destaquem els darrers Finanzas internacionales i Basilea II. Una nueva forma de relación banca-empresa.

És coeditor del International Journal of Finance Education i membre de l’Advisory Board de l’European Capital Markets Institute i del comitè editorial de la revista Harvard Deusto Finanzas y Contabilidad.

Formació acadèmica: màster en economia i direcció d’empreses (MBA) per la Western Michigan University (Estats Units). Doctor en finances per l’IESE.

Idiomes: espanyol, anglès i persa.

barra decorativa tricolor